aanbod

Het begint altijd met een vrijblijvend intakegesprek van ongeveer 30 minuten waarin we bespreken waar ik je mee zou kunnen helpen, hoe het proces gaat en wat we van elkaar kunnen verwachten op het gebied van doel, inzet, tijd en kosten. Op basis hiervan gaan we aan het werk en kiezen we het proces dat het beste bij je situatie past. Is er een match, dan gaan we samen verder en plannen we de eerste sessie. Gaan we niet samen verder zal ik je zo goed mogelijk op pad sturen met een tip of een doorverwijzing. 

coaching

Als coach begeleid ik je naar nieuw inzicht en anders handelen en help je zo ergens beter in te worden, een probleem op te lossen of een activiteit op te zetten of te volbrengen. 

Een coachingstraject bestaat uit ca. 6 sessies van 1 tot 1,5 uur. Bij de laatste sessie evalueren we waar je staat en of je zelf verder kan. Het kan ook zijn dat we het traject nog verlengen of dat ik je bijvoorbeeld via mentoring nog een periode begeleid. Coaching kan zowel op locatie als online.

Particulieren: € 95,- per sessie inclusief btw.

Zakelijk: € 150,- per uur exclusief btw.

Executive: € 250,- per uur exclusief btw.

Deze sessies kunnen per stuk worden afgerekend of in een keer met een stempelkaart.

Mentoring

Als mentor begeleid ik je gedurende een periode met jouw persoonlijke ontwikkeling of groei door je bij te staan met kennis, ervaring en netwerk. 

Mentoring heeft een minder concrete structuur dan coaching. Het kunnen gesprekken zijn, maar ik kan je bijvoorbeeld ook aan mensen verbinden. Je kan met onderwerpen of vraagstukken komen waar je verder mee wil. Jij bent zelf leidend in het proces. Mentoring kan zowel op locatie als online.

Particulieren: € 75,- per sessie inclusief btw.

Zakelijk: € 130,- per uur exclusief btw.

Executive: € 250,- per uur exclusief btw.

Deze sessies kunnen per stuk worden afgerekend of in een keer met een stempelkaart.

 

consulting

Consulting richt zich op een eenmalig zakelijk vraagstuk  waarbij je op zoek bent naar een adviseur, sparringpartner of klankbord. Consulting is resultaatgericht en op maat. Mijn expertise ligt in de communicatie / marketing en ideeën- en conceptontwikkeling.

Voor consulting trajecten hanteer ik een tarief van € 250,- per uur exclusief btw.

altijd in het pakket

 • Notitieboek voor opdrachten
 • 30 dagen challenges
 • Online sessie mogelijk
 • Flexibele lokatie
 • Wandelsessies
 • Gebruik eigen methodieken 
 • Boek-, film en TED tips
 • Podcasting mogelijk
 • Korting op producten

voor al mijn diensten geldt:

Geld mag geen beperking zijn wanneer je ergens hulp bij nodig hebt. Als je denkt dat ik je kan helpen maar je hebt geen budget, laat dat weten, daar komen we altijd uit.  (TIP: De kosten voor coaching zijn aftrekbaar als scholingskosten bij jouw aangifte inkomstenbelasting. Zie hiervoor de website van de belastingdienst.)

Kijk ook even naar de mogelijkheden van Pay it Forward Coaching. Klik hier.

maak hier een afspraak

Email:

jasper@vanimpelen.nl

Bel / app:

06-511 077 87

social:

Instagram

  Copyright Van Impelen 2021. All rights reserved.
  Powered by Aperelaxed.

  Add to cart