over mij

Ik heb in 2019 mijn bedrijf verkocht om een jaar op wereldreis te gaan met mijn familie. Zo’n jaar op pad geeft ruimte om te ontspannen en te reflecteren. Thuiskomen in een volledig door corona veranderde wereld deed dat vreemd genoeg ook. Het heeft me richting gegeven waar ik mijn tijd en aandacht in wil stoppen. Ik heb veel gedaan in mijn leven, werken aan mijn carrièrepad voor een baas, werkeloos zijn, kunstenaar zijn, ondernemen, burnouts, falen, succes, reizen, en als ik iets heb geleerd is dat het (het leven, de liefde, je dromen, je werk etc) alleen maar werkt wanneer dit gebeurt vanuit relaxed zijn en dankbaarheid. Wat ik ook heb geleerd dat deze twee zaken misschien wel vanzelfsprekend zijn maar zeker niet eenvoudig. Mijn reis heeft me laten zien dat ik het helpen en verder brengen van mensen het belangrijkste vind. Daarom heb ik besloten mijn kennis en ervaring samen te brengen in mijn coaching- en mentoring praktijk.

Ik heb me in mijn werkende leven altijd bezig gehouden met mensen en bedrijven te helpen het meeste uit zichzelf te halen en zo de wereld wat mooier te maken. Als zelfstandig communicatie adviseur ontwikkelde ik positieve campagnes, en begeleide ik veranderingstrajecten. Ik heb een boek geschreven ( Ontdek je Inner Superhero ), lezingen gegeven ( Inspireer Jezelf ), bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd ( TEDTalksUrban Walking en De Inspiratiekoffer ) en methodieken ontwikkeld ( Brain to the BoneRelaxHacks en Redefine It Het laatste wat ik heb gedaan voordat ik op reis ging was iets anders, namelijk het oprichten van de Damn Good Soap Company waarin ik verzorgingsproducten voor mannen maakte en verkocht en wat per ongeluk uitgroeide tot een echt internationaal merk.

Naast deze coaching- en mentoring praktijk heb ik een website over relaxen ( Aperelaxed ) en heb ik een paar producten ontwikkeld die je kunnen helpen ontspannen ( Relaxibag en Flowropes ). 

maak hier een afspraak

Email:

jasper@vanimpelen.nl

Bel / app:

06-511 077 87

social:

Instagram

    Copyright Van Impelen 2021. All rights reserved.
    Powered by Aperelaxed.

    Add to cart